ressepie-logo.png
ressepie-logo.png
zoek recept

Bami Ketjap



Kook de mie nestjes zoals op de verpakking ervan is aangegeven.


Verhit 1 eetlepel sojaolie in een pan en voeg hier de geklutste eieren aan toe.

Bak op laag vuur het omelet totdat deze is gestold en draai om.

Bak nog 1 minuut aan de andere kant mee en laat deze vervolgens afkoelen op een snijplank.


Verhit 2 eetlepels sojaolie in dezelfde pan.

Voeg de wokgroente en de in plakjes gesneden champignons toe en bak deze 5 minuten op hoog vuur.

Voeg 150 ml water en Honig basis voor Bami Ketjap toe.

Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut.

Snijd in de tussentijd het omelet in dunne reepjes.

Voeg de mie nestjes en omeletreepjes toe en roerbak het gerecht ca. 1 minuut op hoog vuur.


Vis Garnalen Kip Chinees Aaziatisch

Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan