Chinese roerbaksoep
- • 1 schaaltje kipfilet (ca. 500 g)
- • 1 pak roerbak mie (250 g)
- • 3 eetlepels zonnebloemolie
- • 1 zak Chinese-groentemix (400 g)
- • 1 pak mix voor roerbak mie (53 g)
- • 1 kippenbouillontablet
- • 2 eetlepels ketjap asin
Kipfilet in blokjes snijden.
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
In grote wok olie verhitten en kipblokjes op hoog vuur in 5 minuten bruin bakken.
Groente, mix en 1 dl water toevoegen en 5 minuten roerbakken.
1 liter water toevoegen, bouillontablet erboven verkruimelen en aan kook brengen.
Mie toevoegen en even verwarmen.
Op smaak brengen met ketjap.
soep chinees aziatisch gevogelte
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan