Draadjesvlees met de slowcooker
- • kilo rib- of sucadelappen
- • 2 eetlepels olijfolie
- • 1 ui
- • 3 kruidnagels
- • 2 laurierblaadjes
- • 1 teentje knoflook
- • 250 ml water
- • 1/2 bouilonblokje
- • 1 scheutje azijn
- • zout
- • peper
Snijd de ui in stukken, snijd de knoflook fijn, verwarm het water met het bouillonblokje in een pannetje.
Doe olijfolie in een braadpan en verwarm.
Kruid het vlees met peper en zout. Braad het aan in de olijfolie.
Doe de ui, de kruiden, het vlees, de bouillon en de azijn / wijn in de slowcooker. (Het vocht als laatst).
Het geheel moet ongeveer voor de helft onder staan in het vocht. Het vlees zakt vanzelf naar beneden.
Het deksel erop, verwarmen voor ongeveer 10 tot 12 uur op stand low.
slowcooker vlees hollands
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan