Italiaanse salade met mozzarella en parmaham
- • 100 gr sla
- • 250 gr cherrytomaatjes
- • 2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)
- • 1 zakje mozzarella balletjes
- • 4 plakken parmaham
Dressing:
- • 1 eetlepel balsamico azijn
- • scheutje olijfolie
- • 1 theelepel Italiaanse kruiden
- • 1 eetlepel citroensap
- • peper en zout
Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
Snijd de tomaatjes in tweeën.
Meng de sla met de Italiaanse dressing, tomaatjes en mozzarella balletjes.
Scheur de parmaham in stukken en verdeel over de Italiaanse salade samen met de pijnboompitten.
Tip: voeg wat pasta toe aan de salade voor een maaltijdsalade.
italiaans salade vlees
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan