Macaronischotel met drie soorten kaas
- • 350 g macaroni
- • 10 groene olijven
- • 6 zongedroogde tomaten in olie
- • 1 bolletje mozzarella (kaas, 125 g)
- • 100 g Danish blue (kaas)
- • 500 g tomaten
- • 1 eetlepel basilicum (diepvries, strooibusje a 50 g)
- • 100 g gemalen oude kaas (zakje a 150 g)
Macaroni volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Olijven in plakjes snijden.
Zongedroogde tomaten in reepjes snijden.
Mozzarella uit laten lekken en kazen in stukjes snijden.
Tomaten schoonmaken en in plakjes snijden.
Macaroni mengen met olijven, zongedroogde tomaat, basilicum en helft van stukjes kaas.
Op smaak brengen met zout en peper.
Macaroni in ingevette schaal scheppen en stevig aandrukken.
Afdekken met tomaatplakken en rest van stukjes kaas.
Schotel bestrooien met zout, peper en gemalen kaas.
In midden van oven ca. 20 minuten bakken tot bruin korstje ontstaat.
Lekker met salade en vinaigrette.
europees italiaans pasta vega schotel
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan