Mihoen met zoetzure garnalen
- • 2 eetlepels olie
- • 1 rode paprika (in reepjes)
- • 200 g peultjes
- • 300 g gepelde garnalen (diepvries, ontdooid)
- • 1 blikje mais (198 g, uitgelekt)
- • 1 blikje ananasstukjes (227 g, uitgelekt)
- • 125 ml woksaus zoet-zuur (fles 200 ml)
- • 400 g mihoen (schaal, koelvers)
Verhit de olie in een wok en bak de paprika en peultjes al omscheppend 2 minuten.
Voeg de garnalen toe en bak 3 min.
Voeg de mais en ananas toe en bak nog 2 minuten.
Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 minuut.
Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer met de zoetzure garnalen ernaast.
chinees aziatisch
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan