Mosselsausjes en dips
Klassiek
- • 1 el fijne mosterd
- • 4-5 el mayonaise
- • 1-2 el witte wijn
- • zout en peper
Citroenaioli
- • 3 tenen knoflook
- • 1 tl grof zeezout
- • 1ei
- • 2 el citroensap
- • 250 ml extra vierge olijfolie
- • 3-4 el citroensap
- • fijngeraspte schil van de citroen
Kruidensausje
- • 1 sjalot
- • 1 el kappertjes
- • 3 el verse kruiden (bijv. peterselie, dille, tijm en/of munt)
- • 1 el mayonaise
- • 125 g crème fraîche
- • zout en peper
Franse mosterdvinaigrette
- • 2 el witte wijnazijn
- • 2 tl dijonmosterd
- • 6 el extra vierge olijfolie
- • zout en peper
saus hollands
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan