Noedels met paprika, biefstuk en ketjap
- • 3 rode paprika's reepjes van 3 mm
- • 300 g biefstukken reepjes van 1 cm
- • 3 bosuitjes ringetjes
- • 15 g verse koriander grof gesneden
- • 1 limoen 8 partjes
- • 270 g Udon noedels
- • ½ el sesamolie
- • 1 el zonnebloemolie
- • 2 el ketjap
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel met koud water af.
Verhit de sesamolie met de zonnebloemolie in een wok op hoog vuur.
Schroei de biefstukreepjes in 30 sec. dicht op hoog vuur in de wok.
Voeg de paprikareepjes toe en roerbak 1 min. mee.
Voeg de ketjap en de noedels toe en meng goed.
Verdeel over de borden en bestrooi met de bosui en koriander.
Verdeel de partjes limoen erover.
thais aziatisch vlees
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan