Noedels met gamba’s en hoisinsaus
- • 180 g fijne mie-nestjes
- • 3 bosuitjes
- • 1 el wit sesamzaad
- • 2 tl sesamolie
- • 200 g roerbakgarnalen naturel
- • 400 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
- • 160 g Go-Tan Han's Daily Wok Chicken hoisin
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de bosui in fijne ringen.
Verhit een koekenpan zonder olie en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.
Verhit de sesamolie in een wok en roerbak de garnalen 2 min.
Voeg de wokgroente toe en wok 2 min. mee.
Voeg de hoisinsaus en de helft van de bosui toe en verwarm in 1 min. op hoog vuur.
Voeg de noedels toe, meng goed en verdeel over de borden.
Bestrooi met de rest van de bosui en de sesamzaadjes.
Vis Garnalen Japans Aziatisch
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan