Noedels met garnalen
- 250 gr (rauwe) garnalen
- 2 bosuitjes
- 125 gr noedels
- scheut teriyaki saus
- 0.5 rood pepertje
- 1 eetlepel wokolie
- 1 rode paprika
- 100 gr shitake
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel sesamzaadjes
Kook de noedels gaar volgens de verpakking.
Snipper de rode peper en knoflook fijn en fruit een paar minuten aan in de olie.
Voeg de garnalen toe en vlak daarna de paprika in reepjes.
Snijd de shitake in plakjes en bak ook een paar minuten mee.
Breng de groenten en garnalen op smaak met een scheut teriyaki saus.
Schep als laatste de noedels en bosui er door en serveer direct met wat sesamzaadjes.
Vis Garnalen Aziatisch
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan