ressepie-logo.png
ressepie-logo.png
zoek recept

Romige filetlapjes


Bak de aardappelkroketjes bruin.

Maak de sperziebonen schoon en kook ze in ca. 8 min. beetgaar.

Bak in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes in ca. 6 min. knapperig.

Giet de sperziebonen af, voeg toe aan de spekreepjes en bak nog 1 min.


Verhit de olie in een koekenpan.

Bestrooi het vlees met het paprikapoeder, peper en zout en bak in ca. 4 min. gaar.

Keer halverwege.

Verwarm de roomsaus in een steelpan, maar laat niet koken.

Verdeel het vlees over 4 borden.

Schenk de saus erbij en serveer met de sperziebonen en de aardappelkroketjes


Vlees Frans Hollands

Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan