Romige filetlapjes
- 1 zak aardappelkroketjes
- 2 x 300 g sperziebonen
- ½ duopak magere spekreepjes
- 2 el olijfolie
- 1 schaal
- varkensfiletlapjes à la minute
- 2 tl paprikapoeder
- roomsaus
Bak de aardappelkroketjes bruin.
Maak de sperziebonen schoon en kook ze in ca. 8 min. beetgaar.
Bak in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes in ca. 6 min. knapperig.
Giet de sperziebonen af, voeg toe aan de spekreepjes en bak nog 1 min.
Verhit de olie in een koekenpan.
Bestrooi het vlees met het paprikapoeder, peper en zout en bak in ca. 4 min. gaar.
Keer halverwege.
Verwarm de roomsaus in een steelpan, maar laat niet koken.
Verdeel het vlees over 4 borden.
Schenk de saus erbij en serveer met de sperziebonen en de aardappelkroketjes
Vlees Frans Hollands
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan