Romige Spinazie Tortellini
- • pakje (250 gr) gekoelde kaastortellini
- • 30 gr boter
- • 1 kleine ui, fijngesneden
- • 1 pakje (200 gr) roomkaas
- • 50 gr geraspte Parmezaanse kaas
- • 125 ml melk
- • verse champignons, in schijfjes
- • 275 gr diepvriesspinazie, ontdooid en uitgelekt
- • cherry tomaatjes, gehalveerd
De tortellini volgens de gebruiksaanwijzing bereiden.
In een grote koekenpan op een middelhoog vuur de boter verhitten.
Ui erdoor roeren en zacht en doorzichtig bakken.
Roomkaas, Parmezaanse kaas, melk, champignons en spinazie erdoor roeren.
Tortellini en cherry tomaatjes voorzichtig door de pan scheppen, opwarmen en serveren.
italiaans vega
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan