Slaatje
- • 1 kilo aardappelen
- • blikje cornedbeef - 340 gram
- • uitje
- • sla
- • tomaten
- • augurken
- • zilveruitjes
- • 4 hardgekookte eieren
- • paprikapoeder
- • slasaus
- • mayonaise en tomatenketchup uit tube
De gekookte aardappelen met de cornedbeef, het fijngesneden uitje en slasaus naar smaak door elkaar stampen tot een smeuïge massa.
Hierna de zilveruitjes mengen met de massa.
Sla wassen en op een schaal uitleggen en de massa hierover verdelen.
Naar eigen idee garneren met plakjes ei, tomaat, augurk, mayonaise, tomatenketchup en paprikapoeder.
Wanneer de vulling teveel is voor één keer, bewaar deze dan en maak dan de volgende keer weer op met plakjes ei, tomaat, augurk, mayonaise, tomatenketchup en paprikapoeder.
Zo blijft het het lekkerst.
salade vlees hollands
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan