Soto
Fijnmaken en bakken
- • 3 uien
- • 3 teentjes knoflook
- • 3 theelepels laos
- • 1 theelepel koenjit
Koken en blokjes maken
Hard koken
4 eieren
Bouillon maken en kip koken
- • 300 gram kipfilet
- • 1 kippenpoot
- • 2 liter water
- • 1 kippenbouillonblok
Toevoegen
- • Sereh
- • 4 djeroek poeroet
- • 3 daon salom
- • 1/2 theelepel peperkorrels
- • stukje gember
Laatste minuut meekoken
100 gram laksa / soe oen
Opdienen met
- • de blokjes gekookte aardappel
- • 250 gram taugé
- • selderij
- • bieslook
- • 1 citroen in partjes
indisch gevogelte
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan