ressepie-logo.png
ressepie-logo.png
zoek recept

Spaghetti all'arrabbiata



Breng een grote pan met gezouten water aan de kook.


Verhit op middelhoog vuur de olie in een grote koekenpan.

Voeg de pancetta toe en bak in 3-4 minuten goudbruin.

Schep de pancetta er uit, zet apart en bak in de olie van de panchetta de pepers en de knoflook, 2-3 minuten.

Roer de tomaten er door en breng op smaak met zout.

Voeg de peterselie toe en smoor 10-15 minuten tot de tomaten zijn geslonken.

Voeg de panchetta toe en laat 3 minuten sudderen.


Kook de pasta al dente, giet af en voeg toe aan de saus.

Bestrooi met de kaas en meng goed door.


Serveer met extra peterselie


( 1 ) Wil je wat gehakt er bij, bak die dan als eerste rul en voeg die toe na de tomaten.


Vegan of Vlees gehakt Italiaans

Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan