Spaghetti all'arrabbiata
- • 200 g spaghetti (pak 500 g)
- • 4 el olijfolie
- • 4 tenen knoflook (fijngesneden)
- • 1 bakje roma tomaatjes ((tomaten 250 g), gehalveerd)
- • chilipeper (molentje 26 g)
- • 50 g Pecorino Romano (kaas) (geraspt)
- • 2 el olijfolie extra vierge
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 minuten.
Voeg de tomaten en naar smaak chilipeper toe en bak nog 3 minuten .
Breng op smaak met peper en zout.
Schep de pasta door de saus.
Bestrooi met de kaas, besprenkel met de olijfolie extra vierge en serveer.
europees italiaans voorgerecht vega
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan