Spaghetti Napolitano
Spaghetti
- • 1 eetlepel olie
- • 500 gram spaghetti
- • geraspte Parmezaanse kaas of Romano.
Saus
- • 2 eetlepel olie
- • 1 ui, in ringen
- • 2 teentjes knoflook, geperst
- • 500 gram tomaten, ontveld en grof gehakt
- • 1 theelepel suiker
- • 1 laurierblad
- • snufje zwarte peper
- • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
Spaghetti
Kook de spaghetti in 10-12 min. 'al dente'.
Saus
Verhit olie in een pan.
Fruit zachtjes ui en knoflook glazig.
Doe tomaten, suiker, laurierblad en naar smaak zwarte peper erbij.
Dek af en laat de saus sudderen tot de tomaten helemaal zacht zijn.
Roer basilicum erdoor en verwijder het laurierblad.
spaghetti italiaans vlees
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan