Tagliatelle met varkenshaas en champignons
- • 250 gram varkenshaas
- • 150 gram kastanjechampignons
- • 25 gram bacon
- • 6 bosuitjes
- • 2 theelepels paprikapoeder
- • zout en peper
- • 25 gram boter
- • 125 ml slagroom
- • 2 eetlepels cognac of vieux,
- • versgemalen peper
- • 200 g groene tagliatelle
Het vlees en de champignons in plakjes snijden, de bacon en de bosuitjes in stukjes snijden.
Het vlees bestrooien met paprika, zout en peper.
In de boter het vlees, de bacon, de champignons en de bosui ± 5 minuten roerbakken.
De slagroom en de cognac toevoegen en de saus ± 5 minuten zachtjes laten koken.
Wat peper erboven malen.
Serveren met de beetgaar gekookte tagliatelle.
tagliatelle italiaans vlees
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan