Thaise noedelroerbak met een eitje
- • 2 middelgrote eieren
- • 2½ cm verse gember
- • 3 salade-ui
- • ½ el zonnebloemolie
- • 400 g Thaise wokgroente
- • ½ el Euroma Original Spices Thai green curry (Jonnie Boer)
- • 100 g Go-Tan volkoren noedels
Kook de eieren 5 min. in kokend water.
Laat schrikken onder koud stromend water en pel.
Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de salade-ui in smalle schuine ringetjes.
Verhit de olie in een wok en roerbak de Thaise wokgroente samen met de gember, de helft van de salade-ui en de currypoeder 8 min.
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af en laat goed uitlekken.
Meng de noedels door de wokgroente.
Bestrooi met de rest van de salade-ui en serveer met het eitje erop.
thais aziatisch ei
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan