ressepie-logo.png
ressepie-logo.png
zoek recept

Thaise salade met mango



Limoen schoonboenen en raspen.

Beide limoenen uitpersen.


Peper halveren en zaadjes verwijderen en peper in ringetjes snijden.


In kom limoensap, rasp, suiker, peper en sojasaus met 3 eetlepels water tot dressing roeren.

Pinda's fijnhakken, en door dressing roeren.


Komkommer schillen, halveren en met lepel zaadjes eruit schrapen.

Komkommerhelften in dunne plakken schaven met een kaasschaaf.


Bosuitjes in ringetjes snijden.

Mango in mooie plakken snijden.


Taugé twee minuten in kokend water blancheren.


Veldsla over platte schaal verdelen, komkommer linten, mango en taugé erop leggen.

Bosui en koriander erover strooien.

Dressing erover scheppen.


aziatisch thais salade vega

Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan