Tomaten Groentesoep
- • 1 ½ liter water
- • ½ blikje tomatenpuree
- • 1 schenkel van 1 ons
- • 1 ons rundergehakt
- • 1 ons soepvlees
- • 1 ons soepgroente
- • 1 bouillonblokje
- • 2 tomaten
- • 1 ui
- • ½ pakje honig vermicellisoep
Schenkel afspoelen, met koud water opzetten en vier uur zachtjes koken.
Voeg halverwege het soepvlees toe.
Soepgroente wassen, schenkel uit de bouillon halen, soepgroente toevoegen en even aan de kook brengen, dan gas weer laag.
Na ± ½ uur gehaktballetjes, bouillonblokje, vermicellisoep, peper, zout en tomatenpuree toevoegen, roeren en op laag vuur laten staan.
soep hollands vlees
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan